Állásajánlat

A Mátrai Erőmű Zrt. Visontai fúrási és víztelenítési osztálya fúrómester munkatársat keres

A visontai telephelyű Mátrai Erőmű ZRt. a magyar villamosenergia-rendszer egyik megbízható alapegysége. Fő tevékenysége a villamosenergia-termelés. A társaság saját bányáiban külfejtéses technológiával termelt lignitből állít elő villamos energiát. A lignit alapú villamos energiatermelés mellett egyre nagyobb szerepet kap a biomassza alapú-, valamint a fotovoltaikus energiatermelés is.

 A Mátrai Erőmű Zrt. Visontai fúrási és víztelenítési osztálya fúrómester munkatársat keres, folyamatos munkarendben történő munkavégzésre.

Feladatok: Mélyfúrási, kútkiképzési és kútfelújítási munkák helyszíni irányítása, szervezése, végrehajtása. Mélyfúró berendezés és a mélyfúrási segédberendezések kezelése.

Elvárásaink: mélyfúró vagy vízkútfúró szakképesítés, több, mint 3 év szakmai tapasztalat, irányítási, munkaszervezési készség, fizikai és pszichikai teherbírás, együttműködési készség, csapatmunkára való alkalmasság. 

A felvételnél előnyt jelent: C, vagy CE kategóriás jogosítvány, építőgépkezelői jogosítvány (járműre szerelt daru, ill. traktor alapú univerzális rakodógép gépcsoport), hegesztői képesítés 

Ajánlatunk:  

Versenyképes jövedelem 

Vállalati juttatások:

-  Bányászati hűségjutalom

-  Áramdíj kedvezmény

-  Cafeteria

-  Rekreációs támogatás

-  Buszbérlet támogatás

-  Önkéntes nyugdíjpénztári tagdíj fizetés

Ha állásajánlatunk felkeltette érdeklődését, akkor várjuk fényképes szakmai önéletrajzát „Pályázat fúrómester pozícióra” megjelöléssel Hollóné Koncz Beáta részére az alábbi címre:

Humánerőforrás-fejlesztési Osztály Mátrai Erőmű Zrt. 3271 Visonta, Erőmű utca 11. vagy beata.koncz@mert.hu