Bükkábrányi szénértékesítés

Széneladás lakossági felhasználásra Bükkábrányban

A Mátrai Erőmű Zrt. ezúton értesíti a Tisztelt Vásárlókat, hogy készpénzes lignit értékesítés kizárólag lakossági energiafogyasztók részére történik, melyhez minden esetben  a vevő által aláírt eredeti nyilatkozat szükséges!

A szénkiadóban csak a 3,5 t, illetve azt meghaladó teherbírású gépjárművek megrakására van lehetőség.

A maximális megvásárolható mennyiség autónként 10 t! 

2018.10.01-től az értékesítési ár: 656 Ft/mázsa + ÁFA  

Értékesítési időpontok: - 2017. Szeptember 01-től minden hónap 2. szombatján, 6 00 és 1400 között.

Zökkenőmentes kiszolgálás érdekében a társaság ütemezi a kiszolgálást, a vásárlók előjegyzés alapján kerülnek kiszolgálásra. A torlódások elkerülése érdekében kérjük a megadott időpontok betartását! A nem időben érkezők kiszolgálását garantálni nem tudjuk!

Az igények bejelentése: hétfőtől péntekig 6.00 és 11.00 óra között: tel: 06-30-939-52-20

Bejelentkezés szállításra: A megadott időpontban a gépjárműveknek a bányaterületén lévő, lakossági szénkiadónál kihelyezett mérlegháznál kell bejelentkezni, ahol a nyilvántartásba vétel, adategyeztetés és az üres mérlegelés megtörténik.

Kiszolgálás: A gépjárművek rakodása a 3 sz. főközlekedési út, Mezőnyárád-Bükkábrány között, a 150-151 Km szelvény között, táblákkal jelzett kiszolgálási helyen történik.

Technikai okokból csak olyan járműveket tudunk kiszolgálni, amelyek magassága a 3,6 métert nem haladja meg!

Mérlegelés: A szénkiadónál lévő közúti hídmérlegen, ahol a bejelentkezés, és az első mérés történt.  

Fizetés: A fizetés készpénzben, a szénkiadónál kihelyezett pénztárban történik.

További információk: A 06 49/535-464 –es vagy a 06-30-939-52-20 telefonszámon kérhetők.

Mivel a szénértékesítés idényjellegű feladat, társaságunk fönntartja a kiadási napokra vonatkozó változtatás jogát.

A változásokról friss információt a fenti telefonszámon kaphatnak a Kedves Vásárlók! Egyúttal tájékoztatjuk a Tisztelt Vevőket, hogy a kiadás közvetlenül a szállítószalagról történő leválasztással történik, ezért előfordulhat rakodási idő növekedés egy-egy esetleges üzemzavar esetén.    

Minőségi jellemzők:

MINŐSÉGI JELLEMZŐK ÉRTÉKEK
Szemnagyság (> 85 %) 40-300 mm
Fűtőérték 8000 – 9500 kJ/Kg
Nedvesség 47-52 %
Hamutartalom 9-16 %
Bombakén 1,4-2,2 %

 

A szén vizsgálatát, a minőségi adatok meghatározását a NAH-1-1385/2016 számon bejegyzett akkreditált vizsgálólaboratórium végezte. 

Felhasználása, tárolása:       Száraz, hűvös helyen tárolandó! Rendszeresen karbantartott, jó szellőző kéménnyel ellátott tüzelőberendezésben használható optimálisan. 

Minőségi nem megfelelőség: A kiadott tüzelőanyaggal kapcsolatos észrevételeiket az áru kiadását követő 15 napon belül írásban tudjuk befogadni az alábbi címen:Mátrai Erőmű Zrt

Kósa Gyula

Kiemelt szakértő

Bükkábrány, Külterület HRSZ.: 030/13422 

Kérjük, hogy levelükben a kiadásra került lignit mérlegjegy számát, valamint pontos lakcímüket és telefonos elérhetőségüket feltétlenül adják meg.Fogyasztói jogvita esetén panaszukkal az alábbi linken található területileg illetékes járási hivatalokhoz fordulhatnak.:  http://jarasinfo.gov.hu/.   Mátrai Erőmű ZRt.