Széneladás lakossági felhasználásra

A Mátrai Erőmű ZRt. értesíti a Tisztelt vásárlókat, hogy 2010. október 05.én, megkezdte a visontai bányájában termelt lignit törőműi kiszolgálását. Ezzel egy időben megszünteti az osztályozatlan szén rakodógépes kiszolgálását.

   Értékesítési ár: 510,00 Ft/mázsa 

Értékesítési időpontok:

- Azok számára, akik egyszerre maximum 100q-t vásárolnak és  a jármű súlya rakománnyal együtt nem éri el a 30 tonnát: minden kedden, szerdán és csütörtökön 7.00 és 14.00 óra között                                         

- Azok számára akik egyszerre 100q fölött vásárolnak és                                             járművük súlya rakománnyal együtt meghaladja a 30 tonnát:                                             minden pénteken 7.00 és 14.00 óra között   

 A zavarmentes és gyors kiszolgálás érdekében a társaság ütemezi a kiszolgálást. Az igények bejelentése: hétfőtől péntekig 8.00 és 11.00 óra között: tel: 06 37/334-748                                        

Az igény bejelentésekor a vevő konkrét időpontot (nap és óra) kap az  elszállításra. 

A torlódások elkerülése érdekében kérjük a megadott időpontok betartását.

A nem időben érkezők kiszolgálását garantálni nem tudjuk! Bejelentkezés szállításra:       

A megadott időpontban a gépjárműveknek a bányaterületi mázsaháznál kell jelentkezni, ahol a nyilvántartásba vétel és az üres mérlegelés megtörténik. 

Kiszolgálás:    A gépjárművek rakodása Visonta bánya Sz18 pályán üzemelő törőjénél történik.                                                

Technikai okokból csak olyan járműveket tudunk kiszolgálni, amelyek plató magassága minimum 1,2 méter és az oldalfal magassága eléri a 2 métert, de nem magasabb 3,6 méternél! 

Mérlegelés: bruttó 30.000kg-ig a bányaterületi mázsaháznál, e fölött az erőmű szállítási osztálya által üzemeltetett  mázsán.                                                                                               

Fizetés:                                     

A fizetés készpénzben a főpénztárban történik. 

További információk:              

 A 06 30 525 8599-es mobil számon kérhetők Vojkuj Sándor raktárvezetőtől.  2   Fölhívjuk a viszont eladók, kis és nagykereskedők figyelmét, hogy nagyobb mennyiség vásárlása esetén (1000q fölött) mód van írásos szerződéssel vagy megrendeléssel előre megfizetni készpénzzel vagy átutalással a vásárolandó szén értékét. Ilyen esetben mázsáláskor szállítólevelet állítunk ki az átadott részmennyiségről, és nem kell a pénztárnál várakozni. Mivel a szénértékesítés idényjellegű feladat, társaságunk fönntartja a kiadási napokra vonatkozó változtatás jogát.  

Egyúttal tájékoztatjuk a Tisztelt Vevőket, hogy a kiadás közvetlenül a szállítószalagról történő leválasztással történik, ezért előfordulhat kisebb rakodási idő növekedés egy-egy esetleges szalagállás esetén. 

A változásokról friss információt a fönti telefonszámokon kapnak!
                                                                                              Mátrai Erőmű ZRt.